16. aug
Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.

NYHETER Som et lite ekko og en slags klang fra tidligere tider, ligger den lille gården ved fylkesvei 215 på Slettås. Naturen har tatt igjen litt av området der veien gjør en sving, som den har for vane å gjøre når ting blir overlatt til seg selv, men fortsatt står de gamle trebygningene der og forteller historien om da Østbu Gitarfabrikk hadde sine glansdager.

SPORT - Je har aldri vøri mer enig i prisutdelingen enn i år. I mitt hjerte er det du som er Dronning med stor D, sa «Trysil-Knut» sjøl, da Marit Bjørgen ble utdelt Trysil-Knut prisen.
 

NYHETER Lars Lind fikk sølv i feltskyting under Landsskytterstevnet, men også broren Bjørn samt Bent Ove Bredal Løvåsen havnet blant de 17 beste.
 

NYHETER De har «slitt ut» mange «Ingrid-er», bessfarguter, svirebrødre og «Fjøs-Per-Eriker» på scenen: Erlend Lans Pedersen, Trond Ole Skåret, Jon Erik Moen og Larry Andersson har hatt samme rollene i alle kanalspellene!
 

NYHETER Det er 25 år siden Mona Heien og Elin Sundsbakken lengtet så hjem fra Oslo at de skapte seg egen arbeidsplass å flytte hjem til. Nå er Muggoppen familiebarnehage arbeidsplass for sju.
 

NYHETER Raymond Bless og datter Karoline skulle egentlig bort da Karoline kom ut og sa fra til pappa at det luktet rart inne. Det gjorde henne til sommerens helt i Mobekkvegen!
Siste nytt fra meninger
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no