21. okt
Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.

KULTUR Kulturkommunen Trysil har et luksusproblem når det kommer til å velge hvem som har fortjent årets kulturpris. Det er mange sterke kandidater. I år er det forfatter Sigmund Løvåsen som fikk enstemmig applaus.

NYHETER Targ Gård har fått godkjenning på tre tretopphytter på eiendommen, og skal ha den første klar i løpet av desember. I tillegg satses det på utleie på gården, og responsen er meget bra.
 

NYHETER Trysil har gjort og gjør veldig mye bra i reiselivet men det betyr ikke at det er tid for å hvile på laurbærne. Jobben med å stake ut nye kurser er i full gang.

NYHETER Femundmat har hatt butikk i Hylleråsen i et drøyt år, og det er markant økning av kunder som ønsker seg en ekstra godbit til helga.
 

SPORT Trysil FK tok en komfortabel seier borte mot Furnes i siste serierunde. Det endte 0-5, etter at det sto 0–3 ved pause på Gaalaasbana.

NYHETER Trysil kommune har hatt ressurspool på sykehjemmet et drøyt år. Problemer med å få fylle alle stillinger er årsaken til at de ikke har nådd alle mål, men framtida ser lysere ut nå.
 

NYHETER Trysil Høyre kommer i dag til å si nei til planene om å bruke 80–100 millioner på ny barnehage på Kvea. De vil i stedet fordele penger både på barnehage, veger og kulturhus.

KULTUR Hans Ola Østby (snart 22) tok Trysils fineste bilde med tema «Vann». Nå gleder han seg til separatutstilling i Morensalen.
 

NYHETER LHL Hjerneslag er enige med Svein Andersen om at slagrammede bør ha en samlende forening, og har tatt initiativ til en samling.
 

KULTUR Til helgen fylles Radisson opp med musikk og dans i ethvert hjørne: Det er tid for Trysil Treff for 34. gang.

SPORT Engerdals A-lag ga hovedtrener Kim Arne Enger en real avskjedsgave og tre poeng i sesongens siste kamp. Martin Monssen Moen scoret alle lagets tre mål.
 

SPORT Damelaget i Nordre Trysil må vente til først i november for å vite om de berget plassen i 3. divisjon eller ei. De ligger pr. nå over streken, men alt avhenger av om Ottestad klarer opprykk.
Siste nytt fra meninger
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no