16. aug

NYHETER Som et lite ekko og en slags klang fra tidligere tider, ligger den lille gården ved fylkesvei 215 på Slettås. Naturen har tatt igjen litt av området der veien gjør en sving, som den har for vane å gjøre når ting blir overlatt til seg selv, men fortsatt står de gamle trebygningene der og forteller historien om da Østbu Gitarfabrikk hadde sine glansdager.
 

NYHETER Lars Lind fikk sølv i feltskyting under Landsskytterstevnet, men også broren Bjørn samt Bent Ove Bredal Løvåsen havnet blant de 17 beste.
 

NYHETER De har «slitt ut» mange «Ingrid-er», bessfarguter, svirebrødre og «Fjøs-Per-Eriker» på scenen: Erlend Lans Pedersen, Trond Ole Skåret, Jon Erik Moen og Larry Andersson har hatt samme rollene i alle kanalspellene!

NYHETER Plateslipp, vokalvinner på landskappleiken, flere konserter, festivaler og kurs: Det har vært en trivelig travel sommer for Margrete Nordmoen: Nå skal hun blant annet på kanalspell og turné!
 

NYHETER Det er 25 år siden Mona Heien og Elin Sundsbakken lengtet så hjem fra Oslo at de skapte seg egen arbeidsplass å flytte hjem til. Nå er Muggoppen familiebarnehage arbeidsplass for sju.
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no