24. okt

NYHETER Med knappest mulig flertall vedtok formannskapet i Trysil å kjøpe Kvea og bygge barnehage der.
 

NYHETER Statens vegvesen anbefaler at den som skal til Trondheim unngår riksveg 3 så langt det lar seg gjøre, i tiden fra 22. oktober til 15. november.

NYHETER 433.588 kroner har tryslinger og engerdøler gitt til årets TV-aksjon. Engerdølene leder konkurransen om å være mest gavmilde.
 

NYHETER 12 av dem som døde i trafikkulykker i Hedmark de siste fem årene, brukte ikke bilbelte.
 

NYHETER Etter år med dårlig og ustabil nettforbindelse, åpner det seg nå en helt ny verden for familien Storsveen og mange andre husstander på Slettås. Forrige uke ble de nemlig endelig påkoblet fibernettet.

NYHETER Tirsdag kveld inviteres det til åpent folkemøte og idemyldring for Besøksenter Femundsmarkas framtid.
 

NYHETER Trysil kommune har hatt ressurspool på sykehjemmet et drøyt år. Problemer med å få fylle alle stillinger er årsaken til at de ikke har nådd alle mål, men framtida ser lysere ut nå.

NYHETER Trysil Høyre kommer i dag til å si nei til planene om å bruke 80–100 millioner på ny barnehage på Kvea. De vil i stedet fordele penger både på barnehage, veger og kulturhus.
 

NYHETER LHL Hjerneslag er enige med Svein Andersen om at slagrammede bør ha en samlende forening, og har tatt initiativ til en samling.

NYHETER Femundmat har hatt butikk i Hylleråsen i et drøyt år, og det er markant økning av kunder som ønsker seg en ekstra godbit til helga.
 
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no