18. feb

SPORT Marius Nordsveen og Halvor Lutnæs forsvarte Trysils ære da det var junior-NM i kombinert på Voss. Nordsveen endte blant annet med bronse i teamsprint.
 

SPORT Ikke siden 1991 har Trysil videregående skole kunnet ønske velkommen hjem til en nybakt juniorverdensmester i skiskyting. Marte Carlson Møller ble hedret med både flagg, kaker og blomster da hun kom tilbake til skolen tirsdag morgen.
 

SPORT Marte Carlson Møller tok med gull hjem fra junior-VM i skiskyting.
 

SPORT Marius Nordsveen kunne reise hjem med to sølv i kofferten etter Nordisk for junior i Otepää.
 

SPORT Kombinertløpet Marius Nordsveen er tatt ut til å representere Norge under Nordisk juniorlandskamp i kombinert i Otepää i Estland.
 

SPORT Forrige uke hadde kinesiske langrennsutøver som er i Norge for å trene mot OL, cup på Trysil-Knut Arena. Det var første steg i konkurransen om å komme på landslaget.

SPORT Søre Osen IL stiller lag i NM-stafetten i år - for første gang siden den startet i 1961. Mye humør og treningsvilje ligger i bunn, og det siste uttaksrennet denne uka er med på å bestemme hvem som får dra.
 

SPORT Bent Ove Bredal Løvåsen, Frank Willy Lie Bråten og Jan Eivind Skjæret toppet pallen i mesterskap da Trysil skytterklubb arrangerte nyttårsstevne.

SPORT 18 år gammel er Marte Carlson Møller tatt ut til Junior-VM i skiskyting i Osrblie i Slovakia. Hun stiller i klassen Ungdom 18–19 år.
 

SPORT Kristian Bråtebæk forlater og Sundet og har signert for Engerdal, der han blir spillende assistenttrener.

SPORT Helt siden han var 16 år har Jonas Solbakken (22) fra Engerdal jobbet målbevisst for å kunne leve av å være fotballtrener. Nå har han nådd første delmål.
 
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no