23. apr

SPORT I vinter har Kjell Aurmo (76) hatt sin beste sesong i alpinbakken noensinne: I helgen ble det tre gull i NM Masters. Totalt i mesterskap i vinter har han sju gull og to bronse.

SPORT Svenskene i svensk mesterskap på ski måtte tåle at hele seks gull havnet i Nystedsvingen i Trysil.
 

SPORT Trysilgutten Idrettslag er ekstra stolte over sine fire deltakere som har tatt internasjonale medaljer i vinter. Derfor arrengerte de fest for vinnerne.
 

SPORT 112 personer deltok i årets Miniraid på Drevsjø- Henning Sundet tok løyperekord på den lengste løypa.

SPORT 86 barn og unge fra hele Trysil var med på årets Hallgeirsprint. Trysil friluftsbarnehage var med for første gang – og dro avgårde med skjoldet.
 

SPORT Vestre Trysil Idrettslag fyller 100 år i år, og feirer med arrangementer hver måned gjennom året. Blant annet skal de børste støvet av et gammelt løp på sensommeren: Kløvjamarsen!
 

SPORT Til helga er det tid for den årlige Hallgeirsprinten i Tørberget. I år håper Bjarne Brenden på at unger fra hele Trysil blir med og kjemper om premiene.

SPORT Endelig - etter årevis i gamet - lyktes det for Ivar Borthen å bli Norgesmester i isfiske. Og som om ikke det var nok, ble Kjell Joar Nerhagen nummer to!
 

SPORT Team Sentrum Sport Trysil var et av flere Trysil-lag som stilte til start på Stafett-Vasan. Inn mot siste etappe hadde de en solid ledelse.
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no