21. okt

KULTUR Kulturkommunen Trysil har et luksusproblem når det kommer til å velge hvem som har fortjent årets kulturpris. Det er mange sterke kandidater. I år er det forfatter Sigmund Løvåsen som fikk enstemmig applaus.

KULTUR Hans Ola Østby (snart 22) tok Trysils fineste bilde med tema «Vann». Nå gleder han seg til separatutstilling i Morensalen.
 

KULTUR Til helgen fylles Radisson opp med musikk og dans i ethvert hjørne: Det er tid for Trysil Treff for 34. gang.

KULTUR Halvdan Sivertsen har ikke spilt i Trysil siden han fikk Skjæraasenprisen i 2002, men nå kommer han tilbake.
 

KULTUR Odd Nordstoga har spilt i Landsjøåsen to ganger før, men nå skal han inn på Åsvang og spille på høstens store kulturkveld i søre.
 

KULTUR Det er ni år siden sist, men torsdag kom Sigmund Løvåsens nyeste bok, og han lanserte den på biblioteket hjemme i Trysil.

KULTUR Jan Lans har vært dirigent for Under Girstakken siden de startet opp, men nå overlater han regien til Anette Solberg.
 

KULTUR Kokken Hans Jørgen Sørensen og koret Joy to the world går sammen for å servere sjuretters med musikalske hvileretter i høst.
 

KULTUR Rundt 20 barn skal være med og synge for Skjæraasenprisvinner Kari Bremnes under festforestillingen på Skjæraasendagene.

KULTUR Jordet sanglag er i ferd med å starte opp etter ferien og håper på flere sangfugler i nordre.
 

KULTUR Denne uken startet Trysil kulturskole opp igjen. I år er det 225 elever med i kulturskolen – og i tillegg er det 60 elever som har korps i skolen.
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no