16. jul

NYHETER Gustav M Galaasen er erklært til å være en av landets mest leste forfattere når det gjelder kiosklitteratur. Bokserien på 11 bøker skal nå gis ut som lydbøker.
 

NYHETER Vi vil gjerne Gratulerer vår prinsesse i Stange, Olivia Stensby-Tangen som var 5 år 10 Juli. Hilsen besteforeldre og Tante i Tørberget
 

NYHETER For 30.gang ble Ljørdalsdagene arrangert. Mange og varierte aktiviteter, stor stemning og et fantastisk vær har preget Ljøradalsføret uka som har vært.
 

NYHETER Fageråsen handel og Café Nero går i gang med sin andre fulle sommersesong, det betyr helårsarbeid for flere. I år skal de også leie ut sykler.

NYHETER En engasjert pensjonist og et ivrig og positivt Nav har ført til et aktivitetstilbud til arbeidsledige i Trysil. Nå er i de i gang med å rydde sentrum.
 

NYHETER 4 h på Slettås er en aktiv gjeng. 41 av bygdas barn og unge er med. Nylig var 31 av dem på storleir i Folldal.

NYHETER Ljørdalen kirke er først ute i Trysil og Engerdal med å etablere minnested, som etter planen skal bli en minnelund.
 

NYHETER Utstilling, kinoer, forestillinger, konserter, visekveld, vandring, lek og messe er noen av stikkordene for årets Skjæraasendager.
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no