21. okt

NYHETER Trysil kommune har hatt ressurspool på sykehjemmet et drøyt år. Problemer med å få fylle alle stillinger er årsaken til at de ikke har nådd alle mål, men framtida ser lysere ut nå.

NYHETER Trysil Høyre kommer i dag til å si nei til planene om å bruke 80–100 millioner på ny barnehage på Kvea. De vil i stedet fordele penger både på barnehage, veger og kulturhus.
 

NYHETER LHL Hjerneslag er enige med Svein Andersen om at slagrammede bør ha en samlende forening, og har tatt initiativ til en samling.

NYHETER Femundmat har hatt butikk i Hylleråsen i et drøyt år, og det er markant økning av kunder som ønsker seg en ekstra godbit til helga.
 

NYHETER Trysil har gjort og gjør veldig mye bra i reiselivet men det betyr ikke at det er tid for å hvile på laurbærne. Jobben med å stake ut nye kurser er i full gang.
 

NYHETER Targ Gård har fått godkjenning på tre tretopphytter på eiendommen, og skal ha den første klar i løpet av desember. I tillegg satses det på utleie på gården, og responsen er meget bra.

NYHETER Tilstanden er fortsatt uavklart for sjåføren i 20-årene som kjørte av Flendalsvegen lørdag morgen.
 

NYHETER Søre Osen Idrettslags treningsrenn for rulleski er utvidet til også å omfatte løpere.

NYHETER Ulven som ble observert løpende foran en bil oppover mot Løvåsen var ingen ulv, men huskytispa Raki som hadde tatt seg en tur på egenhånd.
 
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no