21. okt

SPORT Trysil FK tok en komfortabel seier borte mot Furnes i siste serierunde. Det endte 0-5, etter at det sto 0–3 ved pause på Gaalaasbana.

SPORT Damelaget i Nordre Trysil må vente til først i november for å vite om de berget plassen i 3. divisjon eller ei. De ligger pr. nå over streken, men alt avhenger av om Ottestad klarer opprykk.
 

SPORT Engerdals A-lag ga hovedtrener Kim Arne Enger en real avskjedsgave og tre poeng i sesongens siste kamp. Martin Monssen Moen scoret alle lagets tre mål.
 

SPORT Engerdal lå under med med to mål etter første omgang mot Lillehammer på Stampesletta. Det var bare en forsmak på hva som skulle komme.
 
 

SPORT Engerdals A-lag sikret tre nye poeng da de møtte Furnes hjemme i Heggeriset.

SPORT Nybergsund gikk til pause med ledelse, men endte med poengdeling mot Moss. Nå har laget såvidt dumpet under nedrykkstreken.
 

SPORT Nordre Trysils sjettedivisjonslag for herrer ble seriemestere i år allerede før siste kamp var spilt.
 
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no