26. mar
 

SPORT 86 barn og unge fra hele Trysil var med på årets Hallgeirsprint. Trysil friluftsbarnehage var med for første gang – og dro avgårde med skjoldet.

SPORT Vestre Trysil Idrettslag fyller 100 år i år, og feirer med arrangementer hver måned gjennom året. Blant annet skal de børste støvet av et gammelt løp på sensommeren: Kløvjamarsen!
 

SPORT Til helga er det tid for den årlige Hallgeirsprinten i Tørberget. I år håper Bjarne Brenden på at unger fra hele Trysil blir med og kjemper om premiene.
 

SPORT Endelig - etter årevis i gamet - lyktes det for Ivar Borthen å bli Norgesmester i isfiske. Og som om ikke det var nok, ble Kjell Joar Nerhagen nummer to!

SPORT Team Sentrum Sport Trysil var et av flere Trysil-lag som stilte til start på Stafett-Vasan. Inn mot siste etappe hadde de en solid ledelse.
 

SPORT Rødsjørennet ble i år arrangert for 46. gang. Nordre Trysil IL nådde ikke målsettingen om å øke deltakelsen, men trimklassen er fortsatt veldig populært.

SPORT Grøndalen Idrettslag er lite - men effektivt. De har tilrettelagt for og kjører prima skiløyper og drifter i tillegg et klubbhus.
 

SPORT Halvor Lutnæs hoppet karrierens beste og vant Norgescupseier i hopp på Lillehammer i helgen.

SPORT Snøvær i starten hindret optimaltider for herreløperne i Trysil Skimaraton, men i dameklassen ble løyperekorden slått.
 

SPORT Marius Nordsveen og Halvor Lutnæs forsvarte Trysils ære da det var junior-NM i kombinert på Voss. Nordsveen endte blant annet med bronse i teamsprint.
 
Telefon: 02318 // Tips oss: Skjema »
Sjefredaktør:Monika Søberg »
Journalist:Arne Lund »
Lokalavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Lokalavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Lokalavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no